keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Joulukorttipohdintaa...


Nyt alkaa mietityttää joulukorttiasiat. Kovasti on ollut jo mielessä, mutta kun tuo toteutus... Oli siis ajatus, että ottaisin kivan kuvan pojasta ja koirista (ehkä kuitenkin realistisemmin yhdestä koirasta ja pojasta) josta sitten muokkaisin kivan kortin... No, lunta ei ole tullut (tai olihan sitä eilen illalla..) ja kuvan haluaisin siis ottaa ulkona. Joten olen alkanut miettiä vaihtoehtoa b ja ostin eilen korttitarpeita. Toisaalta olisi kiva askarrella kortit pojan kanssa, mutta kun tuo keskittyminen on vähän niin ja näin... Ehkäpä askarrellaan sen verran kun mielenkiintoa riittää ja teen sitten loput itse. Harmittaa kyllä kun alkuperäinen idea ei taida toteutua...

Mitens teillä? Teettekö kortit itse vai ostatteko kaupasta? Vai laitatteko jouluterveiset sähköisesti?

Laura

p.s. Postauksen kuvat hauskalta saitilta nimeltä tinyprints.com

2 kommenttia:

 1. Heippa!
  Kiitos vierailustasi :)
  Minä olen jo vuosia tehnyt joulukortit itse. Tämän vuoden kortit ovat vielä hyvin alkeellisen suunnitelman asteella... Vielä tulee kiire - kuten aina ;)
  En oikein osaa arvostaa sähköistä muistamista, perinteinen kortti, oli se ostettu tai itse tehty, lämmittää sydäntä kaikkein eniten ♥

  VastaaPoista
 2. Aurinkohattara, juu mä luulen kanssa että mulla tulee vielä kiire.. ;) Onneks oon ostanu muutaman ihanan kortin mikä on vastaan tullut, jos vaikka ei ihan kaikille ehdikään ite värkätä.
  ja mulla on kyllä vähän sama juttu. En oikein osaa sähköistä arvostaa..voihan se jollekin olla eko-juttu, mutta silti. On se kuitenkin kaikista kivointa saada ihan se kortti käteen ja seinälle. :)

  VastaaPoista